به گزارش شهرآرانیوز، تیمهای پرسپولیس و النصر در هفته هشتم و پایانی لیگ نخبگان آسیا، دوشنبه (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) به مصاف یکدیگر میروند.
سرخ پوشان پایتخت سرنوشت صعودشان به مرحله حذفی لیگ نخبگان در دست خودشان قرار دارد و برای صعودی بیدردسر به مرحله بعدی تنها به پیروزی مقابل النصر نیاز دارند.
البته شاگردان کارتال شاید با تساوی و به لطف نتایج ضعیف رقبایشان به مرحله بعد هم صعود کنند، اما به جهت اینکه بدون توجه به نتیجه سایر بازیها به مرحله بعد صعود کنند، باید از ورزشگاه آزادی دست پر خارج شوند.
اسماعیل کارتال که در ۴ بازی خود روی نیمکت پرسپولیس ۲ شکست، یک تساوی و یک پیروزی دشت کرده، در آخرین دیدار مهم و سرنوشتساز خود برابر سپاهان شکست خورد تا تیمش خیلی زود از جام حذفی کنار برود و در حال حاضر نمیخواهد که با ناکامی در یک بازی دیگر از یک تورنمنت مهم دیگر خیلی زود کنار برود.
احتمالا ترکیب کارتال نسبت به بازی با سپاهان، سه تغییر بیشتر نداشته باشد. کنعانی، خدابندهلو و عالیشاه کار را از روی نیمکت دنبال کنند، گولسیانی، یاسین سلمانی و فرشاد احمدزاده به ترکیب ابتدایی سرخپوشان برابر النصر بازگردند و پرسپولیس دوندهتر و روبهجلوتر از بازی با سپاهان بازی را در ورزشگاه آزادی آغاز کند.
از همین رو پیشبینی میشود الکسیس گندوز، مرتضی پورعلیگنجی، گئورگی گولسیانی، فرشاد فرجی، میلاد محمدی، سعید مهری، سروش رفیعی، فرشاد احمدزاده، یاسین سلمانی، علی علیپور و سردار دورسون یازده مرد اصلی کارتال برابر النصر باشند.